Pintyplus kalkkimaalispray

7 Tuotetta

Pintyplus kalkkimaalisprayt sopivat lukuisiin erilaisiin käyttökohteisiin. Kalkkimaalispray soveltuu kaikille huonekaluille, pienesineille, erilaisille pinnoille. Helppo maalata etenkin pintoja, joita on vaikea työstää sudilla, esimerkiksi pärekorit, rottinkihuonekalut  jne. Kalkkimaalisprayn maalijälki on täysin matta ja se tuottaa liitumaisen, samettimaisen ja Vintage-tyylisen pinnan maalauskohteeseen.
Pintyplus kalkkimaalispray sarjaan kuuluvat myös: Primer eli pohjamaali, vaha sekä lakka. Ja nekin spraymuodossa, kätevää ja helppoa!  Pintyplus kalkkimaalispray on vesiohenteinen ja ympäristöystävällinen.

Kalkkimaali spray pullossa 400ml joka riittää noin 2 neliön alan maalaukseen. Pinta on kosketuskuiva n 20 min., kuiva n. 1 tunnissa. Uudelleenmaalattavissa samalla maalilla n. 1 h kuluttua, mutta jos käytät jotain muuta maalia, mielellään vesiliukoista maalia, odota ainakin vuorokausi. Muiden maalien yhteensopivuutta ei ole testattu eikä voida taata. 

Muista huolehtia ilmanvaihdosta tilassa, jossa käytät maalia. Tarkista, että maalattava pinta on puhdas, rasvaton ja kuiva. Ravista pulloa voimakkaasti n. 1 min. ajan. Suihkuta nopein liikkein n. 25 cm:n etäisyydeltä ensin vaakasuoraan ja sitten pystysuoraan. Suihkuta mieluummin useampi ohut kerros, kuin yksi paksu, vältyt näin valumilta, samalla saat tasaisemman peittävyyden. Kun olet valmis käännä pullo ylösalaisin ja suihkuta niin kauan, että pullosta tulee vain kaasua. Maalipinnan voi pestä pois saippualla ja vedella n. 15 min. sisällä maalauksesta.

Käytä esim. muoville tai kiiltäville pinnoille tarttumista ja kestävyyttä parantavaa pohjamaalispraytä (primer). Voit vahata tai lakata pinnan halutessasi.  • Näkymä
12,45 €
12,45 €
12,45 €
12,45 €
12,85 €
12,85 €
12,85 €