Naisten paidat

Naisten paidat, puserot ja tunikat löydät PPDecoralta tyylikkäissä ja ajattomissa kuoseissa, unohtamatta käytännöllistä ja parhaita puolia korostavaa mallia. Tutustu naisten kauniisiin paitoihin ja paitapuseroihin, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin! Esimerkiksi jo muutama tyylikäs naisten paita tai paitapusero mahdollistaa lukuisten eri ilmeiden luonnin eri tilanteisiin – yhdistä sama paita vaikka joka päivä eri alaosaan ja eri asusteisiin, niin olet valmis mihin vain. Leiki rohkeasti väreillä vuoden ympäri tai rauhoitu takkatulen äärelle pehmeässä pellavatunikassa.

Jeanne d'Arc Living, Made in Italy, Soulmate, House of Soul, Reunion Home, Mix by Heart ja Peura tunikat ovat ihanan rentoja ja kauniita vaatteita moneen eri käyttöön, kaikille kantajille. Pitkä tunika on monikäyttöinen: pellavasta tehty tunika muuntautuu kesähelteillä viileäksi pellavamekoksi, mutta palvelee etenkin kerrospukeutujaa myös pitkälle syksyyn. Rennot naisten pellavapaidat löydät myös kevyinä toppeina.

Valikoimamme kattaa napakasti istuvien mallien lisäksi myös pluskokoisille hyvin istuvat tyylikkäät naisten paidat. Tuotesivuilla on tarkat mitat jokaiseen paitakokoon, mutta ota reippaasti yhteyttä mikäli tarvitset apua tai vaatteista herää mitä tahansa kysymyksiä.