Vero Moda korkeavyötäröiset shortsit AWARE VMPITCH lila

VERO MODA
Vero Moda korkeavyötäröiset shortsit AWARE VMPITCH lila
Vero Moda korkeavyötäröiset shortsit AWARE VMPITCH lila Vero Moda korkeavyötäröiset shortsit AWARE VMPITCH lila Vero Moda korkeavyötäröiset shortsit AWARE VMPITCH lila

Vero Moda korkeavyötäröiset luomupuuvilla- shortsit AWARE VMPITCH lila

Tuotetta rajoitettu erä.
19,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Korkeavyötäröiset shortsit, joissa kuminauhavyötärö ja kiristysnyöri. Erittäin pehmeät shortsit on valmistettu luomupuuvillasta. Yhdistä tyylikkääseen t-paitaan ja paksupohjaisiin sandaaleihin, niin saat coolin kesälookin.

AWARE by VERO MODA on ekologisesti kestävämpi mallisto, joka koostuu kauniista luottovaatteista. Malliston vaatteissa on käytetty upeita ympäristöystävällisiä materiaaleja, joiden ansiosta tuotannossa kuluu vähemmän luonnonvaroja.

SISÄLTÄÄ LUOMUPUUVILLAATämä tuote sisältää luomupuuvillaa. Luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä haitallisia kemikaaleja. Luomupuuvillan viljely suojelee luonnonvaroja ja viljelijöitä.

EU-YMPÄRISTÖMERKKITämä tuote on sertifioitu EU-ympäristömerkillä. Se tarkoittaa, että tuote täyttää tiukat ympäristö- ja kemikaalivaatimukset. Parempi ympäristölle. Parempi valinta sinulle.EU-ympäristömerkki DK/016/066

Lahkeen pituus n. 14 cm

Mittasimme vyötärön venyttämättä cm

Koko XS 70/ koko S 72/ koko M 80/ koko L 82/ koko XL 88


                                 

                

Arvostelut 0 arvostelua