Varina maksimekko kukallinen

soulmate
Varina maksimekko kukallinen
Varina maksimekko kukallinen Varina maksimekko kukallinen

Ihana reilun kokoinen shifonkinen kukka-maksimekko Varina useampi koko

Tuotetta rajoitettu erä.
30,00 €
119,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Varina on kaunis shifonkinen maksimekko. Kankaan kuosi on pohjaväriltään tumman sininen ja tässä on pieniä keltaisia, vaalean punaisia ja vaalean sinisiä pieniä kukkasia. Kangas on joustamaton ja tyypillisesti shifonkisen olemukseen kuuluvana,  läpinäkyvää kangasta, laitamme tähän pitkän tummansinisen  joustavan alusmekon mukaan, jossa on säädettävät olkaimet. Kylmällä mekon alusmekon voi jättää kaappiin, puet alle esimerkiksi poolopaidan ja legginggsit tai paksut sukkahousut, kiedot upean paksun huivin kaulaan ja yhdistät tähän vaikka pörröjakun tai neuletakin. Käsäkuumalla tämä toimii vaikka iltasaikaan rantamekkona, rohkeasti bikinit tai umapuku alla tai vaikka se alusmekko.

Varina maksimekko on  pitkä ja pitkähihainen. Mekossa on 1 nappi takana niskassa, joka helpottaa päälle pukemista. Mekossa on pitkien hihojen  suussa  rypytys ja ohut kuminauha, joten voit vetää hihan kivasti myös pussille. Keskelle mekon etuosaa, on ommeltu frillankaistale tuomaan ilmettä, joka päättyy vyötärölle ja helmaa kohden kankaan määrä lisääntyy, sillä helmassa on kaksi leveää frillaa.

Päällimmäinen kangas ei jousta ja on 100% polyesteriä, kutistuvuus max 5%, alusmekko joustaa hyvin ja on ihanaa iholla pehmoista viskoosia 96% ja 4% elastaania.

Mittoja

Koko S mitta kainalosta kainaloon 50 cm, hiha 48 cm, hauis 36 cm, pituus olka helma 130 cm

Koko M mitta kainalosta kainaloon 54 cm, hiha 48 cm, hauis 38 cm, pituus olka helma 130 cm

Koko L mitta kainalosta kainaloon 58 cm, hiha 48 cm, hauis 40 cm, pituus olka helma 130 cm

Koko XL mitta kainalosta kainaloon 60 cm, hiha 48 cm, hauis 42 cm, pituus olka helma 130 cm

Koko XXL mitta kainalosta kainaloon 64 cm, hiha 48 cm, hauis 44 cm, pituus olka helma 130 cm

Arvostelut 0 arvostelua