Strech-haalari camouflage

Made in Italy
Strech-haalari camouflage
Strech-haalari camouflage Strech-haalari camouflage Strech-haalari camouflage Strech-haalari camouflage Strech-haalari camouflage Strech-haalari camouflage Strech-haalari camouflage

Todella joustavat Camouflage strech-haalarit 3 väriä yksi koko n. 38-44(46)

Tuotetta rajoitettu erä.
69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Todella upea tuote, joka soveltuu monen kokoisten naisten päälle ja mikä parasta, nämä joustavat ihan hurjasti. Haalarissa on taskut sekä edessä että takana, henkseleissä on 2 nappia valmiina ja henkselit ovat aika pitkät, joten nappia voi lyhyt joutua siirtämään. Näissä on sama makea koostumus kuin meidän strech-joggereissa, nämä ovat vain reilumman kokoiset, joten jos ihonmyötäisyys ei haittaa, menee nämä 44( 46) kokoon saakka ja todennäköisesti hoikat ja suoranmalliset kokoa 38 olevat joko käyttävät vyötä tai antavat housun takamuksen roikkua boyfriendtyyliin. Haalari voi venyä käytössä ja luonnollisesti tuotteen käyttöikä lyhenee ja ompeleet löystyvät, jos on jatkuvasti äärimilleen venytettynä.

Koostumus 80% puuvilla ja 20% elastaani. Kankaan pinta on sileä ja esim eläintenkarvat on helppo poistaa nihkeällä pyyhkimällä.

Leveys lantiolta saumasta saumaan 48 cm, lahkeen sisäpituus 68 cm, reisi 64 cm

Kuvan malli on 168 cm pitkä ja käyttää tavanomaisesti kokoja 40/42, M/L


Arvostelut 0 arvostelua