Naisten valkoinen joustava rusettifarkku timanteilla

Zac&Zoe
Naisten valkoinen joustava rusettifarkku timanteilla
Naisten valkoinen joustava rusettifarkku timanteilla Naisten valkoinen joustava rusettifarkku timanteilla Naisten valkoinen joustava rusettifarkku timanteilla Naisten valkoinen joustava rusettifarkku timanteilla

Upea naisten valkoinen joustava rusettifarkku timanteilla reilumpi reisi kokoja 36-46

Tuotetta rajoitettu erä.
35,00 €
69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Ihanat joustavat rusettifarkut kevääseen ja kesään. Farkut ovat ns normal fit ja pushup, eli aika tavanomainen  malli, joka  joustaa todella hyvin. Normaalikorkuinen vyötärö, nappi ja vetskari edessä ja kaksi taskua sekä edessä että takana.Huomaa upea farkkurusetti lahkeen sivulla, jossa myös riippuva helmikoriste ja lahkeen suuta kiertää upeat timantit.

Tennareitten kanssa maalaisromanttinen ja korkkareitten kera ihanat vaikkapa bilehousut.

Zac&Zoe housut ovat enimmäkseen kapeaa mallia, myös pohkeista, mutta joustavat hyvin, joten suoran mallinen voi todennäköisesti napata kokoa tai jopa 2 pienemmät kuin yleensä ja huomioi sovittaessa, että jos haluat tiukat saa olla napakat, sillä kaikki joustofarkut löysytvät käytössä. Tarkista myös lahkeenpituutesi, sillä kaunis koriste lahkeessa menee hukkaan jos lahje on sinulle liian pitkä. Valkoisessa rusettifarkussa on reilumpi reisi ja pohje, kuin sinisessä vastaavassa mallissa.

Koostumus 98% puuvilla ja 2% elastaani. Helmiä ja timantteja irtoilee takuulla pois käytössä, joten jatka käyttöikää pesemällä käsin tai pesupussissa.

Kauppias, joka tavanomaisesti käyttää joustamattomissa housuissa kokoa 42 ja on H-vartaloinen, testasi näistä kokoa 38 ja koko oli juuri sopivan napakka, mutta ei vielä liian sukkahousumainen.

Mittoja venyttämättä

Koko 38 vyötärö 74 cm, reisi 61 cm, lahje 70 cm

Koko 40 vyötärö 76 cm, reisi 62 cm, lahje 72 cm

Koko 42 vyötärö 80 cm, reisi 63 cm, lahje 73 cm

Koko 44 vyötärö 82 cm, reisi 64 cm, lahje 73 cm

Koko 46 vyötärö 86 cm, reisi 68 cm, lahje 73 cm

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet