Naisten Rock neulepaita

Made in Italy
Naisten Rock neulepaita
Naisten Rock neulepaita Naisten Rock neulepaita Naisten Rock neulepaita Naisten Rock neulepaita Naisten Rock neulepaita Naisten Rock neulepaita

Pehmoinen ja reiluhkon kokoinen naisten Rock neulepaita sievissä väreissä

Tuotetta rajoitettu erä.
59,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ihana neulepaita Rock-tytöille. Pita on mitoiltaan reiluhko, sopii löysänä pienemmille naisille ja aika mukava myös tyköistuvana runsaimpien muotojen päällä. Rock-neuleessa on myös mukava pystymäinen ei niin korkea poolokaulus, joka ei ole kovin tiukka. Neuletta voit pitää kummin päin vaan, joko teksti edessä tai takana selkäpuolella.

Neulepaita on erinomainen lämmittäjä vaikka vuorettoman villakangastakin alla, käytä farkkujen ja leggareitten kanssa ja aika kiva myös nahkajäljitelmä-housujen kanssa.

Koostumus 8% viskoosi, villa 18%, polyesteri 22% ja akryyli 62%, käsinpesua suositellaan ja tuuletus on aina paras raikastus neuleelle. Neule nyppääntyy takuulla ajan saatossa ja kuivata muotoiltuna tasolla pesun jälkeen, niin paita ei veny.

Mitta kainalosta kainaloon 74 cm, hiha 35 cm, kauluksen ympärysmitta venyttämättä 54 cm, kauluksen korkeus 11 cm, pituus olka-helma 82 cm.

Kuvan malli on 168 cm pitkä ja käyttää tavanomaisesti vaatekokoja 40/42/M/L

Arvostelut 0 arvostelua