Naisten kulutettu ja paljetti koristein paikattu farkku joustava

Karostar
Naisten kulutettu ja paljetti koristein paikattu farkku joustava
Naisten kulutettu ja paljetti koristein paikattu farkku joustava Naisten kulutettu ja paljetti koristein paikattu farkku joustava Naisten kulutettu ja paljetti koristein paikattu farkku joustava Naisten kulutettu ja paljetti koristein paikattu farkku joustava

Ihanat revityt ja paikatut nappifarkut paljettisomistein, jotka joustavat ihanasti useampi koko

20,00 €
69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Uutuus Karostarilta! Ihana kulutettu ja reijille revitty farkku. Reijät on paikattu sisäpuolelta makeilla paljettikangas-tilkuilla. Tuttuun tapan nämä housut joustavat ja näistä saa päsääntöisesti ottaa pienemmät kuin yleensä. Farkku saa sovittaessa olla napakka päällä, sillä kaikki joustofarkut löystyvät.

Reijät on siis paikattu sisäpuolelta ja todennäköisesti reikien kohdalta joko on jo lankoja kokonaan poikki tai menee käytössä, kuuluu asiaan.

Farkkujen sävy on kiva keskisinien, joka ei ole liian vaaleaksi pesty tai valkaistu eikä liian tumma. Vahvuus on kevät/kesä laatua, ei liian paksu ollenkaan.

Housuissa on taskut sekä edessä että takana ja edessä tyylikäs ja trendikäs nappikiinnitys. Yhdessä takataskussa on Karostar-tyyliin 1 metallitähti.

Kauppias testasi jo housuja ja käyttää tavanomaisesti kokoja 42 ja on H-vartalotyyppiä. Housuista sopi 38 hyvin jos haluaa tiukat. päättelimme että suoranmallinen joka haluaa tiukat, ottaa 2 numeroa pienemmät, kurvikas 1 numeron pienemmän ja kurvikas ja masukas tavanomaisen koon. Jos haluat pukea rennommin ja boy-friendtyyliin, nappaa reilusti isommat housut.

Kostumus 69,5% puuvilla, 26,2 polyesteri, 2,9% viskoosi ja 1,4% elastaani.

Mittoja venyttämättä

 Koko 38 vyötärö 78 cm, lahje 75 cm, reisi 50 cm

Koko 40 vyötärö 82 cm, lahje 75 cm, reisi 52 cm

Koko 42 vyötärö 84 cm, lahje 75 cm , reisi 54 cm

Koko 44 vyötärö 88 cm, lahje 78 cm, reisi 56 cm

koko 46 vyötärö 92 cm, lahje 80 cm, reisi 58 cm

koko 48 vyötärö 96 cm, lahje 80 cm, reisi 60 cm

Housut kuvattu ns. boyfriend-tyyliin, koossa 42 eli kauppiaan tavanomainen koko, reilu housumalli!

Arvostelut 0 arvostelua