Naisten keltainen puolipitkä toppatakki

Naisten keltainen puolipitkä toppatakki
Naisten keltainen puolipitkä toppatakki Naisten keltainen puolipitkä toppatakki Naisten keltainen puolipitkä toppatakki Naisten keltainen puolipitkä toppatakki Naisten keltainen puolipitkä toppatakki

Upea keltainen puolipitkä naisten toppatakki hupulla ja huomaa makea vino vetoketju edessä

Tuotetta rajoitettu erä.
159,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Wow mikä toppa! Upea keltainen puolipitkä toppatakki kevät-talveen. Huomaa vino vetoketju edessä, makea kaulus ja ihana hyvän kokoinen huppu, jonka voit halutessasi irroittaa, tämä on vetskarilla kiinni.. Edessä on kaksi taskua. Takissa on vanutäyte ja tämä on lämmin. Jos ei ole paljoa pakkasta suojaudu tuulelta ja kostealta ja kolealta säältä esimerkiksi laittamalla alle pelkkä  poolopaita, joita löytyy kaupasta mukavin koostumuksin sekä pitkällä että lyhyellä hihalla.

Yhdistä keltaiseen tehosteeksi vaikkapa mustaa tai pukeudu farkkuihin ja pue päällesi vaikkapa sähkön sininen paita. Jos haluat tyylikkään kokonaisuuden, kaupasta löytyy myös pieni erä keltaista workery-bootsia ja kivoja hyvän kokoisia weekend-laukkuja. 

Koostumus 100% polyesteri.

Takki on  kapeaa mallia, kauppias (kuvissa 1-4) käyttää tavanomaisesti kokoja 42/L ja on H-vartaloinen, kuvat on otettu koossa XL. Tarkista meidän ottamat mitat, niin onnistut valitessasi kokoa.

Mittoja

Koko S mitta kainalosta kainaloon 45 cm, hiha 50 cm, hauis 32 cm, pituus olka helma 90 cm

Koko M mitta kainalosta kainaloon 50 cm, hiha 50 cm, hauis 34 cm, pituus olka helma 95 cm

Koko L mitta kainalosta kainaloon 52 cm, hiha 50 cm, hauis 36 cm, pituus olka helma 100 cm

Koko XL mitta kainalosta kainaloon 54 cm, hiha 50 cm, hauis 38 cm, pituus olka helma 100 cm

Arvostelut 0 arvostelua