Naisten joustofarkku timanttirusetilla väri konjakki

Zac&Zoe
Naisten joustofarkku timanttirusetilla väri konjakki
Naisten joustofarkku timanttirusetilla väri konjakki Naisten joustofarkku timanttirusetilla väri konjakki Naisten joustofarkku timanttirusetilla väri konjakki Naisten joustofarkku timanttirusetilla väri konjakki Naisten joustofarkku timanttirusetilla väri konjakki

Ihanat Konjakin väriset naisten joustofarkut timanttisella rusetilla ja helmillä

Tuotetta rajoitettu erä.
69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ihanat joustavat rusettifarkut syksyyn. Farkut ovat ns slimfit ja pushup, eli pillimpi malli joka kuitenkin joustaa todella hyvin. Normaalikorkuinen vyötärö, nappi ja vetskari edessä ja kaksi taskua sekä edessä että takana.Kaunis konjakin sävy ja joku voi puhutella retroruskeaksi myös. Rusetti lahkeen takaosassa,  lahkeen suuta kiertää upeat timantit ja helmet.

Zac&Zoe housut ovat enimmäkseen kapeaa mallia, myös pohkeista, mutta joustavat hyvin, joten suoran mallinen voi todennäköisesti napata kokoa pienemmät kuin yleensä  ja huomioi sovittaessa, että jos haluat tiukat saa olla napakat, sillä kaikki joustofarkut löysytvät käytössä. Tarkista myös lahkeenpituutesi, sillä kaunis koriste lahkeessa menee hukkaan jos lahje on sinulle liian pitkä. Kurvikas ottaa 1 numeron suuremman kuin yleensä.

Koostumus 98% puuvilla ja 2% elastani. Helmiä ja timantteja irtoilee takuulla pois käytössä, joten jatka käyttöikää pesemällä käsin tai pesupussissa.

Mittoja venyttämättä

Koko 36 vyötärö 68 cm, reisi 48 cm, lahje 66 cm

Koko 38 vyötärö 74 cm, reisi 49 cm, lahje 67 cm

Koko 40 vyötärö 76 cm, reisi 50 cm, lahje 67 cm

Koko 42 vyötärö 80 cm, reisi 52 cm, lahje 67 cm

Kuvan malli on 168 cm pitkä, käyttää tavanomaisesti kokoja M/L/40/42 kuvattu koossa 40Arvostelut 0 arvostelua