Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla Mango

Zac&Zoe
Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla Mango
Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla Mango Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla Mango Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla Mango

Ihanat Mangon väriset naisten joustofarkut helmi- ja timanttisomisteilla lahkeen sivussa rusetti-somiste koot 36-46

Tuotetta rajoitettu erä.
20,99 €
69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ihanat joustavat rusettifarkut syksyyn. Farkut ovat ns slimfit ja pushup, eli pillimpi malli joka kuitenkin joustaa todella hyvin.Normaalikorkuinen vyötärö, nappi ja vetskari edessä ja kaksi taskua sekä edessä että takana.Kaunis Mangon sävy joku puhuttelee väriä viljan keltaiseksi myös. Rusetti lahkeen sivulla, jossa myös riippuva helmikoriste ja lahkeen suuta kiertää upeat timantit.

Zac&Zoe housut ovat enimmäkseen kapeaa mallia, myös pohkeista, mutta joustavat hyvin, joten suoran mallinen voi todennäköisesti napata kokoa pienemmät kuin yleensä  ja huomioi sovittaessa, että jos haluat tiukat saa olla napakat, sillä kaikki joustofarkut löysytvät käytössä. Tarkista myös lahkeenpituutesi, sillä kaunis koriste lahkeessa menee hukkaan jos lahje on sinulle liian pitkä. Kurvikas ottaa 1 numeron suuremman kuin yleensä.

Koostumus 98% puuvilla ja 2% elastani. Helmiä ja timantteja irtoilee takuulla pois käytössä, joten jatka käyttöikää pesemällä käsin tai pesupussissa.

Mittoja venyttämättä

Koko 38 vyötärö 74 cm, reisi 61 cm, lahje 70 cm

Koko 40 vyötärö 76 cm, reisi 62 cm, lahje 72 cm

Koko 42 vyötärö 80 cm, reisi 63 cm, lahje 73 cm

Koko 44 vyötärö 82 cm, reisi 64 cm, lahje 73 cm

Kuvan malli on 168 cm pitkä ja käyttää tavanomaisesti kokoja M/L/40/42 kuvattu koossa 40Arvostelut 0 arvostelua