Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla

Zac&Zoe
Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla
Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla Naisten joustofarkku timanteilla, helmillä ja farkkurusetilla

Ihanat naisten joustofarkut helmi- ja timanttisomisteilla lahkeen sivussa rusetti-somiste koot 36-46

Tuotetta rajoitettu erä.
45,00 €
69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ihanat joustavat rusettifarkut kevääseen ja kesään. Farkut ovat ns slimfit ja pushup, eli pillimpi malli joka kuitenkin joustaa todella hyvin. Normaalikorkuinen vyötärö, nappi ja vetskari edessä ja kaksi taskua sekä edessä että takana. Vaalea farkkupesu, jota on juuri sopivasti kulutettu ja huomaa upea farkkurusetti lahkeen sivulla, jossa myös riippuva helmikoriste ja lahkeen suuta kiertää upeat timantit.

Tennareitten kanssa maalaisromanttinen ja korkkareitten kera ihanat vaikkapa bilehousut.

Zac&Zoe housut ovat enimmäkseen kapeaa mallia, myös pohkeista, mutta joustavat hyvin, joten suoran mallinen voi todennäköisesti napata kokoa pienemmät kuin yleensä ja huomioi sovittaessa, että jos haluat tiukat saa olla napakat, sillä kaikki joustofarkut löysytvät käytössä. Tarkista myös lahkeenpituutesi, sillä kaunis koriste lahkeessa menee hukkaan jos lahje on sinulle liian pitkä.

Koostumus 71% puuvilla, 24% polyesteri, 3% viskoosi ja 2% elastaani. Helmiä ja timantteja irtoilee takuulla pois käytössä, joten jatka käyttöikää pesemällä käsin tai pesupussissa.

Mittoja venyttämättä

Koko 36 vyötärö 68 cm, reisi 48 cm, lahje 66 cm

Koko 38 vyötärö 74 cm, reisi 49 cm, lahje 67 cm

Koko 40 vyötärö 76 cm, reisi 50 cm, lahje 67 cm

Koko 42 vyötärö 80 cm, reisi 52 cm, lahje 67 cm

Koko 44 vyötärö 84 cm, reisi 54 cm, lahje 68 cm


Arvostelut 0 arvostelua