MC joustofarkku suoralla nappirivillä

MC joustofarkku suoralla nappirivillä
MC joustofarkku suoralla nappirivillä MC joustofarkku suoralla nappirivillä MC joustofarkku suoralla nappirivillä MC joustofarkku suoralla nappirivillä

Ihana joustava MC nappifarkku voimakkaasti kulutettu mukava koostumus useampi koko

40,00 €
89,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

MC joustofarkku on kivan näköinen, voimakkaasti valmiiksi kulutettu, löytyy jopa reikiä, kuuluu asiaan ja käytössä reijät todennäköisesti suurenee, monen unelmafarkku.

Koostumus puuvilla 98% ja 2% elastaania mutta joustaa todella kivasti. Edessä on 5 nappia ja 2 taskua, takana myös taskut. Housut ovat ihanasti rypyssä, mutta suoristuvat käytössä. Jotkut kuivattavat nämä pesun jälkeen pujauttamatta ja vaikkapa roikottamalla vyölenkistä. Joustofarkku löytyy aina vähän käytössä, joten osta napakat, mutta ei tietenkään liian tiukat.

Housumalli on kapeaa mallia ns. slim fit, suoran mallinen voi ottaa tavanomaisen koon tai oikein kapeat 1 kokoa pienemmät, mutta tarkistathan mitat, kurvikkaampi saa ottaa suuremmat kuin yleensä. Housun mallissa suora nappirivistö, muutoin ihan sama kuin kauppiaan päällä kuvattu vino malli. Kauppis käyttää yleensä kokoa L ja on suora H-vataloinen, tämä kuvattu koossa M.

Mittoja

Koko XS vyötärö 64 cm, reisi 48 cm, lahje suorana 71 cm

Koko S vyötärö 66 cm, reisi 50 cm, lahje 72 cm

Koko M vyötärö 72 cm, reisi 52 cm, lahje 72 cm

Koko L vyötärö 76 cm, reisi 54 cm, lahje 73 cm

Koko XL vyötärö 80 cm, reisi 56 cm, lahje 74 cm

Arvostelut 0 arvostelua