M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut

M.A.P.P
M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut
M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut M.A.P.P Luomupuuvilla Wonder Push Up farkut

Ihanat M.A.P.P Luomupuuvillaset powerstresh Wonder Push Up farkut tumma denim

Tuotetta rajoitettu erä.
89,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ihanat superjoustavat M.A.P.P Luomupuuvillaset push up farkut. Näissä on taskut sekä edessä että takana, kunnollinen rautavetskari ja nappi edessä, todella hyvä leikkaus ja korkeahko vyötärö. Suoranmallinen saa ottaa kokoa pienemmät kuin yleensä jos haluaa napakat. Huomaa, että lahkeen pituuksia on 2 kpl : L32/80 cm ja L34/86 cm ja kokoja 26-33 tuumaa. Wonder push upissa on taianomainen leikkaus varsinkin pepussa, jolla on kiva push up efekti, farkuissa on ikään kuin pepulle paikka valmiina ja se näyttää todella hyvälle pepulle kuin pepulle, huomaa sydämen muotoinen leikkaus. Housu sopii myös korkkareita käyttäville ja pitkäsäärisille, lyhytsäärinen kääntää trendikkäästi lahkeen jos on tarvetta.

Saattavat päästää väriä ensimmäisissä pesuissa, valmistusmaa Italia, koostumus 78% luomupuuvilla, 20% polyesteri ja 2% elastaani, jostavat todella hyvin ja kun oikea koko osuu kohdalle, housu ei tunnu jalassa juuri ollenkaan.

Reisi, pohje ja peppuosa joustavat todella hyvin, tämä on tykösituva malli. Mittasimme vyötärön venyttämättä, huomaa valikossa pitää valita tuumakoko ja myös  lahkeen pituus!

Koko 26 66 cm

Koko 27 68 cm

Koko 28 70 cm

Koko 29 74 cm

Koko 30 76 cm

Koko 31 80 cm

Koko 32 82 cm

Koko 33 84 cm

Koko 33 86 cm

Kuvan malli on 168 cm pitkä ja käyttää tavanomaisesti kokoja 40/42/M-L, kuvattu koossa 28/32

Arvostelut 0 arvostelua