M.A.P.P Bow Cordoroy Pant Tobacco tupakka ruosteen ruskea

M.A.P.P
M.A.P.P Bow Cordoroy Pant Tobacco tupakka ruosteen ruskea
M.A.P.P Bow Cordoroy Pant Tobacco tupakka ruosteen ruskea M.A.P.P Bow Cordoroy Pant Tobacco tupakka ruosteen ruskea M.A.P.P Bow Cordoroy Pant Tobacco tupakka ruosteen ruskea

Ihanat rusettihousut vakosamettia M.A.P.P Bow Cordoroy Pant Tobacco tupakka ruosteen ruskea

Tuotetta rajoitettu erä.
15,99 €
79,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ihanat suositut M.A.P.P rusettihousut nyt vakosamettisena. Housuissa on taskut sekä edessä että takana, kiinni pysyy napilla ja vetskarilla ja lahkeen takaosassa on vetoketju ja ihana rusetti. Lahje on vajaamittainen, joten bootsia, nilkkuria tai pikkukenkää käyttäessä, lahkeen rusetti on kiva yksityiskohta.

Tämä housu sopii jokaiseen tilanteeseen, vaihtamalla yläosaa, asusteita ja kenkiä, menee työssä ja vapaa-ajassakin arkena, mutta on todella tyylikäs vaikka vapaamuotoisessa juhlatilaisuudessa.

Vakosamettikangas on mukava iholla ja joustaa, 97% puuvilla ja 3% elastaani. Huomioi, että värjätty puuvilla ei jousta yhtä paljon, kuin esimerkiksi vastaava housu farkkukankaisena, tästä suosittelemme tavanomaista kokoa tai jos olet kurvikas, jopa 1 koko suurempi kuin yleensä. Tarkistathan meidän ottamat mitat.

Lahkeenpituus on jokaisessa koossa 70 cm

Mittoja: Vyötärönympärysmitta/ reisi cm, mitat venyttämättä

Koko XS 66/46

Koko S 72/50

Koko M 74/52

Koko L 78/54

Koko XL 82/56

Kuvattu koossa L, kuvan malli on 168 cm pitkä, suoran mallinen ja käyttää tavanomaisesti vaatekokoja M/L/40/42, rusettifarkuista sopiva koko on mallille M ja näistä vakosamettisista L


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-80%
Uusi
M.A.P.P Bow Cordoroy Pant Bottle Green