Linda neulepaita

Made in Italy
Linda neulepaita
Linda neulepaita

Ihana Linda villa-neulepaita suurella poolokauluksella kaksi ihanaa väriä

Tuotetta rajoitettu erä.
69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ihana Linda villa-neulepaita lämmittää mukavasti sillä tämän koostumuksesta on 25% villaa. Kylmältä suojaa myös  reilu poolokaulus, joka on myös näyttävä. Kaulus lämmittää mukavasti leukaan saakka ja näkyy sopivasti takin alta. Vilukissa laittaa vielä suurehkon ja löysän huivin tuomaan ilmettä ja lisäväriä tyyliinsä tai sisäkäytössä paitaan sopii hienosti joku upea suurehko ja pitkä riipus.

Linda neulepaita on lyhyehkö mutta reilu mitoituksesltaan. Poolokauluksen korkeus kertaalleen taitettuna on 14 cm ja ympärysmitta venyttämättä 44 cm. Rinnanympärys kainaloitten kohdalta 160 cm, vyötäröltä tämä on kapeampi ja vyötärönympärys on 124 cm. Hihan pituus 43 cm ja ympärysmitta hauiksen kohdalta 32 cm.

Neulepaita ulottuu n. vyötärön kohdalle, riippuen tietenkin siitä, kuinka rintava olet. Mitta olka-helma suorana 55 cm. 

Koostumus ei ole ohut eikä liian paksu takin alle, huomaa kuitenkin että hieman lepakkomainen muoto, vie tilaa takin alla esim kainaloitten kohdalta ja sivuilta.

Koostumus 25% lanavilla, 30% polyamidi ja 45% akryyli, tämä pestään käsin ja kuivatus tasolla tai vaikka hyvänmallisella henkarilla riiputtamalla. Koostumus nyppääntyy ja huovuttuu takuulla ajan saatossa ja käytössä.


Arvostelut 0 arvostelua