Junica naisten farkku

soulmate
Junica naisten farkku
Junica naisten farkku Junica naisten farkku Junica naisten farkku Junica naisten farkku Junica naisten farkku Junica naisten farkku Junica naisten farkku

Junica naisten farkku, kulutettu ja joustava keskisininen ihana farkku joka sopii monen malliselle.

29,98 €
99,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Junica naisten farkku on supersuosikki, ajaton ja klassinen farkkumalli, joka sopii monelle pepulle ja joustaa hyvin. Malli on suorahko ja rento. Kulutusta on juuri sopivasti. Vyötärö on hyvän mallinen ja housumalliin on ikään kuin painettu pepun muoto, joten tämä on todella kiva jalassa. Junicassa on taskut sekä edessä että takana ja tässä on vetskari ja nappikiinnitys. Malli on hyvä jalassa sekä piukukkana mutta sopii esimerkiksi H-vartalolle vähän ylisuurena boyfriend-mallinakin. Kesää kohden, jos et tykkää makkaralle jäävistä lahkeista, kääri lahkeet rullalle tai taita 70-luku tyyliin leveät käännökset.

Housut sopivat joka paikkaan missä nyt farkkuja voi käyttää ja näitä on joustavuuden myötä mukava pitää tilanteessa kuin tilanteessa. Kauppias testasi housut. Kauppias on H-vartaloinen ja käyttää tavanomaisesti kokoa 42, Junica-farkusta koko 38 oli erinomainen jalassa, timmi mutta ei liian tiukka. Tästä päättelemällä, suoranmallinen voi ottaa 1-2 numeroa pienemmät, lanteikas 1 numeron pienemmät kuin yleensä ja masukas ja lanteikas ottaa tavanomaisen koon jos haluaa napakat. Jos tykkäät pukea boy-friend tyyliin nappaat reilusti 1-2 kokoa suuremmat.

Koostumus 98% puuvilla ja 2% elastaani.

Mittoja venyttämättä

koko 34 vyötärö 72 cm, lahje 79 cm, reisi 46 cm

koko 36 vyötärö 76 cm, lahje 79 cm, reisi 48 cm

koko 38 vyötärö 78 cm, lahje 79 cm, reisi 50 cm

koko 40 vyötärö 84 cm, lahje 79 cm, reisi 52 cm

koko 42 vyötärö 86 cm, lahje 79 cm, reisi 54 cm

koko 44 vyötärö 90 cm, lahje 79 cm, reisi 56 cmArvostelut 0 arvostelua