Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Maksuvälineenä käy kaikki yleisimmät maksukortit ja luottokortit. Lisäksi käytössänne ovat useat lasku- ja osamaksuvaihtoehdot. 


Toimitustavat 

Käytämme lähetysten toimittamiseen  Matkahuoltoa  ja tarjoamme teille Lähellä-paketit 6,95€ ja Bussipaketit 9,90€

 Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi tai tekstiviestiä Matkahuollosta. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.  Tuotteet voi halutessaan myös noutaa Ylivieskasta. Matkahuolto kuljettaa pääsääntöisesti pakettimme. Jos kuitenkin haluat paketin postin kuljetettavaksi, ole yhteydessä myyntiin.  Emme toimita tuotteita ennen kuin mahdollinen toimitustavan muutoksen erotus on maksettu.

Pyrimme säästämään luontoa ja toimituskustannuksia, joten pakkaamme tilaamasi tuotteet niin pitkälle kuin se on mahdollista kierrätysmateriaaleihin eli esim. pahvilaatikoihin, jotka jo ovat aiemmin olleet käytössä. Vaatepussit ovat aina uusia.


Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian, keräämme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Jälkitoimituksia meillä ei ole. Joskus myymme tuotteita ennakkoon, silloin lähetämme kaikki tilaamasi tuotteet kerralla. Jos toivot nopeampaa toimitusta, tilaa erikseen heti toimitettavat tavarat omana tilauksena. Ennakkoon myytävissä tuotteissa meillä on käytettävissä tavarantoimittajan arvioitu saapumisajankohta, emme korvaa mahdollisia viivästymisiä.


Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta pia@ppdecora.com, tai puhelimella numerosta 0407234220. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen tai tuotteen hinnasta tehdään maksunpalautus jos vastaavaa tuotetta ei ole varastossa. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Emme lunasta postiin tai postiennakkona lähetettyjä palautuksia emmekä bussiennakona lähetettyjä paketteja.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit eivät aina tule ehjänä perille. Tämän vuoksi on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin/matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Matkahuollon asiamiespisteessä. Saat sieltä ohjeita kuinka toimia. Ota myös yhteys kauppiaaseen. Pelkkä ilmoitus ei riitä, vahinkoilmoitukseen ja korvaushakemukseen on aina liitettävä kuvia rikkoontuneesta tuotteesta ja pakkauksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. 


Noutamattomat paketit

Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet lähetyskulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista, tällä hetkellä se on 22€ pienet paketit ja 45€ isot paketit , jotka on toimitettu bussipakettina.


Tuotteen palautus muusta syystä

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen. Tuotteesta voi tehdä lisäkysymyksiä ottamalla yhteyttä myyntiin ja toivomme sinun perehtyvän mittoihin ym. seikkoihin. Tuotekuvat pyritään ottamaan mahdollisimman tarkkaan, käytämme joko tehtaan kuvia tai omia. Pienet asteen sävyerot ovat aina mahdollisia, koska näytöt ovat erilaisia ja jotkut tuotteet tehdään käsin tai ovat esim. kasvivärjättyjä. 

Jos kuitenkin tulet katumapäälle, tuotteet voidaan aina palauttaa  14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja palautettava tuote pitää olla myyntikuntoinen, ehjä ja alkuperäispakkauksessa. Palautettavissa vaatteissa pitää olla alkuperäiset laput paikallaan, mahdollinen alkuperäinen pakkauspussi matkassa. Sovitathan tuoksuttomana, emme hyväksy palautuksiin esim tuoksuvia tai likaantuneita vaatteita. Kun olet sovittanut ja tullut siihen tulokseen että palautat, säilytä vaate erillään, omista vaatteista ja kaikista tuoksuista, pussiin pakattuna, kunnes saat toimitettua sen matkahuollon kuljetettavaksi. Tuote pitää olla uuden veroinen ja puhdas. Jos tuote ei kelpaa palautettavaksi, otamme yhteyttä, voitte lunastaa tuotteen maksamalla lähettämisestä aiheutuvat kulut. Emme voi myydä käytettyjä, tuoksuvia, eläinten karvoissa olevia  tuotteita.

Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä. Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas emmekä korvaa lähettämisestä maksettuja kuluja. Liitäthän mukaan tietosi, jotta palautus voidaan kohdistaa oikealle henkilölle.

Palautukset toimitetaan osoitteeseen

PPDecora, Luomantie 22, Määräasema KALAJOKI, p0407234220

EMME LUNASTA POSTIENNAKOLLA/BUSSIENNAKOLLA  PALAUTETTUJA TUOTTEITA.

Pakkaathan palautettavat tuotteet hyvin, niin että tuote säilyy ehjänä ja vaatteet pakataan sievästi ja siististi, lähettäjä vastaa aina tuotteen pakkaamisesta, kauppias ei korvaa jos pakkaus ei ole ollut asiallinen ja tuote on vaurioitunut matkalla. 

 Palautuksiin laitetaan määräasemaksi Kalajoki, koska kuljetus-sopimus yrittäjä toimii siellä. Emme nouda Ylivieskaan toimitettuja palautus-paketteja.

PPDecora pidättää oikeuden evätä tilauksen, esimerkiksi jos asiakas palauttaa toistuvasti suurimman osan tuotteista tai kaikki tuotteet.Verkkokauppa-alustasta johtuen mahdolliset alennuskupongit voi ainoastaan lunastaa rekisteröitymällä verkkokauppaan, emme tee jälkihyvityksiä


Mahdollisia alennuskampanjoita hyväksymme 1/ostoskerta 


Tarjouskampanjat osta 4 maksa 3


Hyvitämme halvimman tuotteen checkoutin kautta heti ostoksen jälkeen, kun tuotteet ovat kerätty ja lähdössä varastoltamme. Jos palautat "ilmaisen" tuotteen, emme hyvitä mitään,  jos palautat jonkun 3 maksetusta tuotteesta, hyvitämme 75% tuotteen myyntihintaisesta arvosta.Ennakkomyyntituotteet


Jos tilaat tuotteita ennakkoon, n toimitusaika on mainittuna tuoteselosteessa, jos tilauksesi siältää muitakin tuotteita, toimitamme kaikki tavarat yhtenä tilauksena, kun ennakkomyynnissä olevat tavarat ovat saapuneet. 


Yhteystiedot


Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:


- Sähköpostilla osoitteesta pia@ppdecora.com

- Puhelimella numerosta 0407234220