Yhden koon strech joggereitten suosio jatkuu

Yhden koon strech joggereitten suosio jatkuu

Tämän kevään myydyimmät housut ovat olleet nämä meidän Italialaiset yhden koon strech joggerit. Housu sopii pääsääntöisesti 36-42(44) kokoa käyttäville, mutta tätä ovat ostaneet myös reilummalla mitoituksella olevat naiset. Plus-kokoisille omenavartalon omaavalle ja lyhyt ja hoikkasääriselle, nämä ovat istuneet todella kivasti jalkaan, pienemmistä naisista  puhumattakaan. 

Kokosuositus on tietenkin huomioitava, kun ajatellaan tuotteen elinikää, housu kestää pitempään käytössä, kun se ei ole koko ajan äärimmilleen venytettynä.

Housussa on ihana joustava koostumus ja kangas on ohuehko. Monet toteavat, että housu ei tunnu miltään, ikään kuin housuja ei olisi ollenkaan.

 Mukavuuden haluiselle nämä ovatkin todella kiva valinta. 

Nämä ovat helpot pestä, 30 asteinen vesi ja ripustus, joggerit kuivuvat hetkessä. 

Yhden koon strech joggereista ei ihan helposti lopu valinnan vara, sillä esim. tällä hetkellä varastostamme löytyy 25 erilaista sävyä ja kuosia. 

Yksiväriset ovat myyneet itsensä koko talven ja nyt myös kevään, mutta kovana haastajana ovat olleet myös raidalliset, leo-kuvioidut ja nyt erilaiset kukkakuosit.

Strech joggerit ovat monikäyttöiset. Housu sopii yhtä hyvin työhön kuin vapaa-aikaankin, yläosalla ja asusteilla kengillä, luot lopullisen tyylin.

 Paitapuseroon, jakkuun tai tunikaan yhdistettynä, saat helposti mukavan työasun, kun taas teeppareitten, college-paitojen ja huppareitten kanssa, nämä sopivat kivasti arkeen ja vapaa-aikaan.

Tästä KLICK pääset katsomaan varastosta löytyvät strech joggerit

Lähiviikkoina meille saapuu samasta kankaasta samalla koostumuksella olevia strech shortseja, veikkaan menestystä myös näiden osalta.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.