Mekot-ehdottomasti ei vai kävisikö sittenkin

Mekot-ehdottomasti ei vai kävisikö sittenkin

Olen aina ollut vannoutunut housu-ihminen. Juhlissa minulla on aina ollut suorat housut ja jakku kaverina. Tilaisuudesta riippuen olen vain vahdellut kenkiä ja laukkuja. Vapaa-ajalla olen ollut verkkari-ihminen ja työssä pääsääntöisesti viimevuosina on ollut käytössä jotkut joustofarkut, nyt kun viimmeinkin olen löytänyt kauppaan kivoja malleja, tai sitten olen pitänyt strech joggereita.

Mutta asiat muuttuvat, talvella en ole koskaan pystynyt käyttämään mekkoja, vilukissa, mutta viimevuosina mekot ovat olleet käytössä ympäri vuoden, käytän jopa tyköistuvia housuja mekkojen kanssa ihan viikottain. Jotkut vierastavat tätä yhdistelmää, mutta uskon että sekin on tullut jäädäkseen ja miksi pitäisi yhdistää vain totuttuja vaatekappaleita, malleja ja värejä. Pukeutuminen on myös vapautta, jopa minun ikäisille. Toki etikettiasioita meidän kuuluu kunnioittaa, mutta muutoin, just go for it!

Eilen meillä oli kuvauspäivä ja niinhän siinä kävi taas, muutama mekko täytyi hankkia itsellekin.

Tarja Peuralla on aina ollut minun mielestä hyvä maku valita tuotteita sekä omiin putiikkeihin, että meille jälleenmyyjille. Tämä pellavamekko yllätti jälleen positiivisesti, sillä pieni pelko oli että ei mahdu meikäläiselle, mutta tykästyin kovasti, istuu hyvin ja tämä on leikattu kivasti, joten sopinee useammankin kokoiselle leidille.Tanskalainen Soulmate valitsee vuodesta toiseen mallistoonsa mukavia ja rentoja vaatteita. Vaatteita, joita on helppo muutella asusteilla. Soulmaten laatu on todella kiva ja hinnat ovat kuitenkin kohtuulliset. Mitoitukseen ja malleihin on kiinnitetty huomiota ja vaatteet sopivat pääsääntöisesti monen ikäiselle naiselle. Daia-mekko oli pakko kotiuttaa. Tämä päällä liihottelen kesä kuumalla milloin missäkin ja kun mekkoa on pidetty tarpeeksi, ehkä se muutaman vuoden päästä siirtyy minun pihavaate-kaappiin, näen jo itseni ruusukori sylissä leikkomassa vaasiin kauniita yksittäisiä ruusuja, pioneja ym. ja mekko päällä tietenkin!

Osa meidän pellavavaatteista tulee maahantuojien kautta, osan ostan suoraan. Nämä Siri pellavapaidat tulee meille MixByHeartin kautta. Näissä on aina kiva hinta/laatusuhde. Siri oli myös kiva yllätys, kuinka kivasti suunniteltu ja leikattu, toisaalta simppeli, mutta toisalta ihan näyttäväkin malli. Juju piilee tällä kertaa trumpetinmallisissa hihoissa, tuo kivasti ilmettä muutoin yksinkertaiseen paitaan. Hameet ovat made in Italy-sarjaa, kivat pehmoiset pellavat, kohtuullinen hinta ja näissä tuotteissa on yleensä vain 1 tai 2 kokoa, mutta sopivat yleisesti aika monen kokoisille naisille. Sekä pitkä Nina hame että lyhyt Linda hame sopivat asusteita vaihtamalla jokapäiväiseen käyttöön.


Kivojen mallien ja valmistajien löydyttyä, veikkaan että jatkossakin vaatekaapistani löytyy useampi mekko.

-Pia-


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.